Thuis

Shenzhen Hr-Tenda Technology Co., Ltd.

Bedrijfprofiel

 

De Technologieco. van Shenzhen u-Tenda, Ltd is één van Chinese belangrijke leveranciers van EAS-veiligheidssysteem en het materiaal van de verliespreventie voor het in het klein verkopen de industrie. Wij zijn speciaal ontwikkelaar en vervaardigen de hoofdraad van EAS en EAS-systeem.

 

Gevestigd in de meest creatieve stad Shenzhen in Zuidelijk China, heeft u-Tenda een efficiënt R&D-team dat uit artsen, professoren, en hogere ingenieurs bestaat. Met deze sterke R&D-steun, ontwikkelen wij onophoudelijk nieuwe producten en houden ons constant belangrijk en opmerkelijk in deze industrie.

 

Aangezien de kwaliteit de wortel van ons leven is, volgen wij ISO9001-volledig normen op productie en inspectie. Wij hebben een onafhankelijke kwaliteitscontroleafdeling opgericht, die strikt inspectie bij de delocalisering van materialen en binnenshuis producten leidt.

Wij hebben geen MOQ en wij kunnen binnen 1-3 dagen leveren. Wij hebben etc. agentschappen in de Oekraïne, Frankrijk, Brazilië, Rusland, Iran, Spanje en Korea. Wij hebben sommige winkelbedienden met de ervaring van meer dan 8 jaar. Wij zullen graag uw onderzoeken goedkeuren en zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.


Onze producten worden algemeen verspreid in vasteland China en onophoudelijk uitgevoerd naar 38 cliënten overzee in Italië, Rusland, de Oekraïne, de Maldiven, Iran en Vietnam. Wij hebben een 1800 vierkant-meterfabriek die 70 personeelsleden met een maandelijks productievermogen van 3.000 hoofdraad van EAS en 3.000 EAS-systemen huisvest.

 

Met onze sterkte op originele technologie en geavanceerde productiefaciliteit, bieden wij nadenkende technische ondersteuning aan en werken samen met onze overzee partners aan OEM en ODM nauw onze producten voor hun lokale markten samen. Gebaseerd op onze kernwaarden van kwaliteit, geloofwaardigheid en win-win, verheugen wij ons op het samenwerken met partners wereldwijd om hun concurrenten in hun lokale markten te overtreffen

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Shenzhen Hr-Tenda Technology Co., Ltd. Shenzhen Hr-Tenda Technology Co., Ltd. Shenzhen Hr-Tenda Technology Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : U-Tenda

Aantal werknemers : 40~50

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit eas anti-diefstal systeem voor verkoop Van goede kwaliteit eas anti-diefstal systeem voor verkoop Van goede kwaliteit eas anti-diefstal systeem voor verkoop Van goede kwaliteit eas anti-diefstal systeem voor verkoop